PIRANHA ravintolasammutusjärjestelmä hyödyntää kahden eri sammuteaineen parhaita palontorjuntaominaisuuksia. Nestemäinen kemikaali taltuttaa liekin nopeasti ja vesi nopeuttaa jäähtymistä. Järjestelmä soveltuu esimerkiksi fine dining -ravintoloiden ja hotellien keittiöihin sekä isoihin ravintolakeittiöihin, kuten keskus- ja valmistuskeittiöihin.
PIRANHA-järjestelmä on ainoa sammuteainetta ja vettä hyödyntävä kaksiainejärjestelmä markkinoilla ja sen sammutustehokkuus on yksiainejärjestelmiin verrattuna ylivoimainen. Sammutusprosessi aloitetaan syöttämällä sammutuskohteeseen PRX Liquid Fire Suppressant -sammuteainetta, joka tukahduttaa liekit. Sen jälkeen järjestelmä levittää alueelle vettä, joka jäähdyttää keittiövälineet ja auttaa estämään uudelleen syttymisen.
Kaksiainejärjestelmän edut tulen sammutuksessa
- Tuplasti laajempi suojausalue yksiainejärjestelmiin verrattuna
- Jäähdyttää keittiö-öljyt 15 kertaa nopeammin kuin yksiainejärjestelmät
- Tarvitaan 60% vähemmän kemiallista sammuteainetta
- Joustavammat asennusmahdollisuudet suuttimien sijoittelun osalta
- Järjestelmäasennukset onnistuvat pienemmillä sammuteainesäiliöillä, joita ei tarvita niin montaa kuin yksiainejärjestelmissä.
Tyypilliset käyttökohteet kaksiaine sammutusjärjestelmälle
- Fine Dining ravintolat
- Design keittiöt
- Hotellien keittiöt
- Keskuskeittiöt
- Valmistuskeittiöt
- Isot keittiökokonaisuudet
Piranha-asennuksessa huuvasta ei tarvitse tuoda suutinputkia alas, vaan suuttimet voidaan asentaa suoraan kattoon pidemmän asennusetäisyyden ansiosta. Visuaalisesti huomaamattoman asennuksen ansiosta Piranha soveltuu erinomaisesti esimerkiksi design-keittiöihin ja keittiöihin, joissa on niin sanottu huuvakatto (ilmastointikatto). Kaksiainesammutus mahdollistaa myös laajempien keittiöpinta-alojen suojaamisen.
Piranha demovideo
Tuote-esite
[wpfd_single_file id=”id:RO-D4yYtTSAAAAAAAAAISQ” catid=”1376″ name=”Ansul Piranha sammutusjärjestelmä keittiöihin (FI)”]