Vastaremontoitu Ala-Tikkurilan Shell suojasi vastuullisesti keittiönsä ANSUL R-102 sammutusjärjestelmällä, joka on maailman käytetyin ammattikeittiösammutusjärjestelmä. Valtaosa ravintolapaloista olisi estettävissä varautumalla niihin automaattisella palontorjuntajärjestelmällä, joita toimitamme asiakkaillemme avaimet käteen periaatteella. Haastattelimme tuotepäällikkö Tuomas Himasta asennuspaikalla.
Ota yhteyttä asiantuntijaamme, jos haluatte parantaa keittiössänne niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin turvallisuutta ja samalla suojella liiketilojanne aineellisilta vahingoilta.
#vakuuttavaapaloturvallisuutta
Ansul R-102 on kehitetty ravintoloihin
Ravintolapalot ovat usein ominaisuuksiltaan muista tulipaloista poikkeavia. Ravintolaympäristö, missä säilytetään isoja määriä kuumennettuja öljyjä ja rasvoja sekä käytetään kuumia paistolevyjä, on omiaan toimimaan palonlähteenä. Ravintolapalojen sammuttaminen käsisammuttimilla tai sammutuspeitteillä on usein liian hidasta ja tekijälleen vaarallista. Ansul R-102 järjestelmä on ominaisuuksiltaan rakennettu erityisesti keittiöympäristöön soveltuvaksi ja siinä käytetään öljypaloihin kehitettyä Ansulex-sammutetta.
Sammutusjärjestelmällä suojataan keittiöstä valitut laitteet – käytännössä ne kohteet, joissa tulipaloriski on suuri, kuten rasvakeittimet, paistolevyt, parila, salamanterit ja niin edelleen. Näiden lisäksi suojataan suodattimien takaa huuva ja lähtevä IV-putki tai putket, jotta palo ei pääse leviämään muualle kiinteistössä.
Ansul-valikoimasta on saatavilla myös kahdella sammuteaineella palot sammuttava ja asennusvaihtoehdoiltaan huomaamattomampi Piranha, joka soveltuu esimerkiksi fine dining -ravintoloiden ja hotellien keittiöihin sekä isoihin ravintolakeittiöihin, kuten keskus- ja valmistuskeittiöihin.
Järjestelmävaihtoehdot
Lisätietoja toimittamistamme järjestelmistä löydätte alla olevilta tuotesivuilta. Jos epäröitte, mikä järjestelmä juuri teidän kohteeseenne soveltuu, ottakaa meihin yhteyttä. Autamme oikean järjestelmän valinnassa mielellämme.