Elintarvike- ja panimoteollisuudessa hygienia, turvallisuus ja tehokkuus korostuvat. Tehokkaat vuorokauden ympäri toimivat valmistusprosessit vaativat luotettavaa ja jatkuvaa kunnossapitoa materiaaleilla, jotka täyttävät alan tarkat hygieniamääräykset. Oikein valitut voiteluaineet, liimat ja tiivisteet auttavat vähentämään suunnittelemattomia huoltokatkoksia, estävät korroosiota, estävät veden huuhtoutumisen ja käyttäytyvät vakaasti niin kuumissa kuin kylmissäkin lämpötiloissa.
Elintarvikehyväksyttyjen kemikaalien käytön edut
- Voiteluainetoimittajien väheneminen
- Voitelu- ja öljynvaihtovälin pidentyminen
- Kunnossapidon työvoimakustannuksien väheneminen
- Vaarankartoitusjärjestelmien yksinkertaistus
- Kompressorijärjestelmien käyttöiän pidentyminen
- Kompressorien puhdistus kustannuksien väheneminen
- Elintarviketuotantolaitoksen voiteluaineiden yhdenmukaistus
- Noudatat elintarviketuotannon vaatimukset (NSF, FDA, kosher jne.)