Keittiösammutus voi oikein tehtynä pelastaa ravintolan mittavilta vahingoilta. Ravintoloiden keittiöissä käytetään ruoan valmistukseen suuria määriä kuumennettuja öljyjä ja rasvoja, jotka voivat syttyessään aiheuttaa vakavia tulipaloja. Tuli leviää sytyttyään nopeasti huuvan tai muun ilmanvaihtojärjestelmän kautta myös muihin rakenteisiin.
Ammattikeittiö laitteineen on aina iso investointi, jonka odotetaan toimivan useita vuosia. Tulipalo on yleisin syy isoille vahingoille keittiöissä, joten siihen varautuminen ja hyvin suunniteltu keittiösammutus on perusteltua. Ravintoloissa seisokit tarkoittavat aina ansiomenetyksiä, minkä vuoksi palovahinkojen aiheuttamat kokonaiskustannukset ovat aina pelkkiä huoltokustannuksia suurempia. Yhtälailla työntekijöiden terveys on elinehto toimivalle liiketoiminnalle. Hallitsematon tulipalo johtaa helposti henkilövahinkoihin, jotka voiva olla tulipalotapauksissa todella vakavia. Ansul-järjestelmien sammute on henkilöturvallinen.
Ansul-keittiösammutusjärjestelmät on valmistettu luotettavaksi vaativimpien laatustandardien mukaisesti. Jokainen sen osa on testattu pitkän käyttöiän ja luotettavan toiminnan varmistamiseksi.
Järjestelmällä suojataan tyypillisesti
- Rasvakeittimet
- Paistolevyt
- Grillit
- Muut ruuanvalmistuslaitteet
- Suodattimet
- Huuvat
- IV-putket
Järjestelmän perustoiminnot
- Automaattinen sammutus
- Manuaalinen sammutus
- Sähkönsyötön katkaiseminen
- Kaasunsyötön katkaiseminen
- Ilmastoinnin katkaiseminen
Järjestelmävaihtoehdot
Lisätietoja toimittamistamme järjestelmistä löydätte alla olevilta tuotesivuilta. Jos epäröitte, mikä järjestelmä juuri teidän kohteeseenne soveltuu, ottakaa meihin yhteyttä. Autamme oikean järjestelmän valinnassa mielellämme.